Nestor dippailee keksiään Eric-kummin yrttimaahan.

Papan kanssa leikkipuistossa. Nestor nousee itse portaat ylös, kuin myös valitettavasti tikapuut papan ja äidin parvelle - onneksi me muutamme kohta pois.

Nestor heittäytyy aina pää edellä liukumäkeen.

Ystävien luona maalla. Nestorille maistuu mansikat.

Nestor sai myös leikkiä ensimmäistä kertaa hiekalla. Papa ja äiti aikovat hankkia innokkalle pienokaiselle oman hiekkalaatikon uuden asunnon terassille.

Aurinkolasit pysyvät päässä aina silloin tällöin.

Vietimme kaikin puolin idyllisen kevätpäivän maaseudun rauhassa.

Nestor innostui kokeilemaan miltä traktorin ratti tuntuu käsissä.

Franck vei vakavan ja keskittyneen poikasen myös pienelle ajelulle.

Nestor ulottui äidin silmän välttäessä keittiön pöydällä olleeseen mansikkatuokkoseen - kaikki mansikat hävisivät herkkusuuhun - äidille jäi vain jälkien siivoaminen.

Nestor-rassu joutui myös ensimmäiseen leikkaukseensa - ympärileikkaukseen. Äiti vietti Nestorin kanssa kaksi yötä sairaalassa. Ylivoimaisinta oli yrittää pitää vilkasta poikaa sängyssään - ei olisi kuulema saanut edes nousta seisomaan...

Ystävien luona taas kyläilemässä - Nestor leikkii vuotta vanhemman Jeanin kanssa, joka opetti Nestorin nousemaan liukumäen juosten ylös. Nestor kokeili seuraavana päivänä uutta taitoaan myös läheisen leikkipuiston suuressa liukumäessä ja hyvinhän se onnistui.

Ninan hellässä huomassa.

Ja bonuksena tulevan asuntomme olohuone - huomatkaa ihana vanha parketti! Pääsemme muuttamaan heinäkuun puolivälissä jos kaikki sujuu niin kuin pitää.

Ja bonuksien bonus on meidän TERASSI - moista ei nimittäin ole meidän korttelin vanhoissa taloissa yleensä ollenkaan, tänne Nestor sitten saa oman hiekkalaatikkonsa, kyllä sitten kelpaa!