Viimeaikaiset jännittävät tapahtumat Nestorin elämässä innoitti minut taas lisäämään hieman kuvia Nestorin blogiin.

 Nestor-parka itkee ulko-oven takana kitkerästi irvistellen lähtenyttä äitiä ja vakavaa papaa. Mummu ja vaija jäivät pitämään hyljätystä poika-rukasta huolta ja tutti ja määmää (unilelulammas) tekevät parhaansa lohduttaakseen.

 Muutamaa tuntia myöhemmin pieni Doris-sisko syntyi.

 Ja Nestor pääsi tapaamaan tätä vauvaa. Nestor osoitti aluksi hieman kylmyyttä hylkäävää äitiä kohtaan, eikä tuo vauvakaan näin ensialkuun kiinnostanut liiemmin.

 Pian koko perhe kokoontui takaisin omaan kotiin ja pääsimme harjoittelemaan yhteiseloa.

 Doris pääsi heti ulos leikkipuistoon Nestorin kanssa.

 Eikä Nestorin 2-vuotiskakkukaan jäänyt syömättä - ja kynttilöiden puhallus onnistui mainiosti - onhan Nestor puhaltanut kuuliaisesti ruokaansa viileämmäksi jo pitkän aikaa.

 Lahjaksi Nestor sai muunmuassa hienot tuolit huoneeseensa ja hän kokosi niitä papan apuna.

 Pikkuhiljaa vauva on myös hyväksytty perheenjäseneksi ja nyt Dorista jo etsitään ja kaipaillaan jos hän on nukkumassa. Ja vauvan itku ilmoitetaan huolestuneesti äidille välittömästi - kerran Nestor onnistui jo rauhoittamaan itkevän Dorisen päätä silittämällä kun äiti ei ollut välittömästi paikalla.

 Nyt meidän terassikin on saatu kivaan ulkoasuun (kiitos Ikea) ja lampun alla olemme jo päässeet syömään illallista ulkona!

 Lähdimme viettämään pääsiäistä Laila-tädin taloon St-Laurent-de-la-Cabrerikseen etelä-Ranskaan. Tässä ylitetään pîentä jokea matkalla leikkipuistoon.  

 Leikkipuistosta näkyykin kylän keskusta kirkontornineen. Ja mummu työntää Nestorille vauhtia!

 Nestor tutustui myös keskiaikaiseen luostariin Fontfroideen Vaijan 65-vuotispäivänä. Poika suoritti visiitin kiinnostuneesti ja kaikin puolin hyvin käyttäytyen - taidamme siis uskaltautua visiteeraamaan vastaisuudessakin.

 Ja vanhat kunnon saippuakuplat jaksavat viehättää nuortakin sukupolvea.

 Tässä heräillään kotona päiväunilta - papan ja äidin sängystä tietenkin Doriksen kanssa. Lapsukaiset nukkuvat äitinsä riemuksi päiväunia samaan aikaan!

 

Doris peri isoveljeltään hevoslelun ja onnistuu ja kilisyttämään hännänpään kelloa satunnaisesti.

Tässä vielä iloinen perhepotretti papan kanssa!