Suvun kanssa sammakonreisillä ravintolassa - Nestor tarkastaa tärkeänä jalkapallotuloksia Papan kanssa

Nestor on joutunut itkemään kipeitä ikeniä - kaksi alahammasta on jo ulkona ja ylähampaat ovat tulossa samaan syssyyn

Nestor on kiinnostunut kaikesta "oikeasta" - kaukosäätimet, puhelimet, johdot, paperit, lusikat ja kamerat ovat nyt huomattavasti kiinnostavampia kuin lelut

Viettämässä helteistä syyspäivää kavereiden kanssa, Nestor jokeltelee nyt jo oikein monipuolisesti ja äänekkäästi ympärillä olijoiden riemuksi. Ägägägägä, bvvvvvvvvvv, äbööööö, grrrrrrrr ja kädet heiluu italialaisittain mukana.  

Nestor on nyt siis ryhtynyt syömään omaksi ja  äidin riemuksi. Kaikki samettisen sileä maistuu hyvin, kuten pinaatti, porkkana, purjo kurpitsa ja kesäkurpitsa. Vähemmän samettiset asiat kuten vihreät pavut ja valitettavasti myös kaurapuuro - vaikkakin tehosekoitettu sellainen ei mene vielä kurkusta alas. Onneksi vihannesvalikoima on näin syksyllä erinomainen.  Ensiviikolla ryhdyn höyryttelemään myös kalaa palanpainikkeeksi.  

Nestor on nyt siis löytänyt varpaansa joita hän pureskelee hoitopöydällä autuaasti

Punajuuri maistui myös oivalliselta ja tuo vaihtelua - äidin pyykkivuori tietenkin vain kasvaa kasvamistaan... 

Nestor nousee myös nelinkontin ja hytkyy jo jonkin aikaa kyseisessä asennossa, muttei pääse vielä eteenpäin. Sen sijaan ryömien Nestor liikkuu rivakasti ja poistuu suurelta leikkimatoltaan kiinnostavammille ja johtorikkaille vesille. Vanhemmat ovat tietenkin tilanneet leikkikehän joka ei tietenkään ole vielä tullut perille. Istuminen ei Nestorilta vielä oikein suju, hän pysyy kyllä asenossa hetken, mutta rupeaa sitten valittamaan - ei taida olla vielä valmis moiseen.